In 2014 werd er bij mijn dochter een  vreselijke ziekte (Fanconi anemie) geconstateerd die zich openbaarde met op Leukemie lijkende symptomen. Na de ontdekking volgde een heftige periode en een behandeling van drie maanden met chemo's en uiteindelijk een stamcel transplantatie in het LUMC te Leiden. Alles gescheiden van het ooit normale leven in Groningen. Weg van huis, hond en haard. Zij, en daardoor wij, maken het nu goed.
In deze vreselijke wereld van dodelijke ziektes en kinderen, en de ouders van deze kinderen ontvingen wij onder andere informatie en steun van mede de 'Vereniging Ouders Kinderen en Kanker' . 
Want niet alleen is de medische behandeling ingrijpend en belangrijk maar er is meer nodig om kind en gezin door deze zware periode heen te helpen. De 'Vereniging Ouders Kinderen en Kanker' doen dat. 

Op 23 september a.s. lopen mijn collega's van CBRE en ik mee met de Dam tot Dam loop te Amsterdam waarmee wij proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze vereniging te steunen zodat zij hun werk kunnen blijven voortzetten ook voor andere ouders die een zelfde soort hel moeten meemaken.

Ik hoop op je steun. Met je inzet, groot of klein, help je ouders van en kinderen met kanker.

#VOKK #damtotdam