Gedenkketting

Door Gedenkketting

Aan de Gedenkketting kunt u een munt toevoegen voor b.v. iemand die overleden is aan kanker. De opbrengsten zijn voor de KanjerKetting.

Deel dit bericht

De Gedenkketting is ontstaan als actie voor de Roparun; een estafetteloop vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam met als doel geld op te halen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Het idee is een spin-off van de 'KanjerKetting' een ketting speciaal voor kinderen met kanker die voor iedere behandeling cq gebeurtenis een kraal kunnen toevoegen aan hun persoonlijke ketting.

Bij de Gedenkketting kunt u een munt toevoegen aan de ketting voor b.v. iemand die overleden is aan kanker, een survivor, een goed doel of instelling. Op verzoek wordt dan een speciale munt gemaakt met naam en/of afbeelding en krijgt de aanvrager zelf een kopie als sleutelhanger thuis gestuurd.
Het toevoegen van een munt kost u 10 euro die volledig ten goede komt aan de KanjerKetting.

Voorbeelden en verdere informatie kunt u vinden op www.gedenkketting.nl waar u ook tevens het aanmeldformulier kunt vinden. De ketting met alle gedenkmunten  zal bij diverse evenementen te bezichtigen zijn en wordt ingezet voor kanker-gerelateerde acties.

Betalingen gaan via dit platform (SamenSteunjeSterker) zodat u de zekerheid heeft dat het geld terechtkomt waar het moet zijn.