Hallo ik ben Julia van 6 jaar,
Mijn broer Kenzo van 9 en ik willen graag geld ophalen voor de KanjerKetting. Wij weten hoe belangrijk deze ketting is voor kinderen met kanker. Ik (Julia) heb ook een KanjerKetting. Deze is voor mij heel bijzonder. Deze ketting vertelt mijn verhaal, elke kraal laat zien wat ik heb meegemaakt tijdens mijn behandeling toen ik kanker had. Het geeft mij ook steun en troost. Met mij gaat het gelukkig nu heel goed en ik ben erg trots op mijn ketting. Die van mij is gelukkig niet zo lang geworden, maar die van andere kinderen helaas wel.
Wij krijgen veel vragen en berichtjes van mensen die onze actie voor de KanjerKetting ook graag zouden willen steunen, maar niet in de buurt wonen of komen van onze lopende acties*. Wat fijn zoveel enthousiasme!
Daarom hebben we nu voor iedereen deze donatie pagina geopend.
Nu kan er naast onze lopende acties*ook via deze pagina ook een donatie gedaan worden. Een KanjerKetting kost gemiddeld €80,- en we hopen met jullie allemaal een mooi bedrag bij elkaar te krijgen om er een hele hoop te kunnen doneren.
Dankjewel!
(*statiegeldbon actie bij AlbertHeijn Kempenaar in Lelystad, Onze donatiebox bij Puma Bataviastad en de verkoop van Polsbandjes “Kanjers met lef” en VOKK pennen op school, privé en bij Bloembinderij de Korenschoof in Lelystad)