Van 11 tot en met 17 augustus gaan ca. 25 deelnemers één week lang allerlei sportieve uitdagingen aan en laten zich daarvoor sponsoren. Klimmen, spinning, karten, dansen, zwemmen, bootcamp, fietsen, kanoën en vooral ook veel samen lachen en plezier maken. Ze overnachten elke keer op een andere, bijzondere plek.  Alles vindt plaats rond Utrecht met de start en finish in het nieuwe Prinses Máxima Centrum!

De deelnemers zijn survivors (ex-patiënten) maar ook jongeren van een overleden broer of zus. Zij willen de huidige kinderen met kanker, hun ouders en gezin, een positief toekomstbeeld mee te geven. Dat je ondanks blijvende en ernstige gevolgen, zoals vermoeidheid, protheses, littekens, toch mee kan doen in het ‘normale’ leven.

Zij bezoeken in die week ook de kinderen en jongeren die op dat moment behandeld worden in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht om hen te steunen en hen te laten zien dat er leven is ná kanker.

Wij zijn op zoek naar bedrijven / personen die een financiele bijdrage willen leveren aan dit project van de VOKK. Zoek je in het kader van MVO nog een goed doel om dit jaar te steunen? Zoek niet verder en help ons om alle deelnemers een fantastische en onvergetelijke week te bezorgen!

Contact via mail: kettingvanballonnen@vokk.nl of telefoon 030-2422944.

Zie ook: www.kettingvanballonnen.nl en www.vokk.nl