8000 km in 8 dagen!

Zowel het neefje van Marnix als het nichtje van Jouk zijn getroffen door leukemie. Beide gezinnen hebben erg veel aan de steun van de VOKK gehad. Zij zijn onder andere bekend van de Kanjerketting. Als ooms willen wij daarom graag wat voor deze super organisatie betekenen. Daarom zullen wij van 27 januari t/m 3 februari een retourtje Noordkaap gaan maken: 8000 km in 8 dagen door sneeuw en vrieskou.

Heel leuk om te doen, maar natuurlijk niet zomaar. Wij willen hiermee aandacht vragen voor alle goede dingen die de VOKK voor gezinnen van kinderen met kanker kan betekenen. Wij hebben ons dan ook als doel gesteld om € 5000,- voor de VOKK op te gaan halen. Met dit bedrag kunnen we 62 kinderen steunen met een KanjerKetting.

Wil je onze actie steunen, dan kun je rechts op de rode 'Steun deze actie' knop drukken. Onze reis is natuurlijk te volgen via deze link op onze facebook actie pagina

Voor bedrijven is het goed om te weten dat de VOKK door de belastingdienst is erkend met een ANBI-status (algemeen nut beoogde instelling), wat betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de belasting. Bedrijven kunnen dan ook het beste een bedrag overmaken naar rekeningnummer NL72SNSB 093 84 00 045 tav Vereniging Ouders Kinderen en Kanker, onder de vermelding "Marnix en Jouk, Expeditie Noordkaap",  dan komt het helemaal goed!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!

Jouk Snoek
Marnix Landkroon