Rooyse ladies High tea

Op zondag 26 mei organiseerde Kiwanis Club Rooyse Ladies een High Tea en Whisky Proeverij. Er werden in totaal ruim 120 gasten ontvangen in de kapel op het Sint Annaterrein in Venray.

De kapel was omgetoverd tot een zeer stijlvolle ambiance met mooi gedekte tafels en een keur aan Engels servies.
De gasten van de high tea werden verwend met allerlei heerlijkheden en diverse soorten thee. Dit alles werd opgeluisterd door de prachtige zang van de Annabel van Casteren. Tijdens de high tea vond er ook een wervelende hoedenshow plaats. In een aparte ruimte kregen de gasten van de whisky proeverij uitleg over alle wetenswaardigheden van whisky en werden er diverse soorten whisky genuttigd. Natuurlijk hoorden ook daar heerlijke versnaperingen bij.

Alles wat er deze middag aan heerlijkheden geserveerd werd, is door de Rooyse Ladies zelf gemaakt. De keukenbrigade zorgde voor de finishing touch en het tijdig kunnen uitserveren hiervan.

De opbrengst van deze nieuwe activiteit van de Rooyse Ladies gaat naar twee goede doelen: de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK), en Stop Tetanus. Namens de organisatie van VOKK en Stop Tetanus zeggen de Rooyse Ladies de sponsoren hartelijk dank voor de bijdrage aan dit mooie evenement.

Op woensdag 3 juli kreeg Leonie Overbeek van VOKK uit handen van President Det Verhoeven een cheque ter waarde van € 2700,- uitgereikt. Het bedrag is bestemd voor de leskoffers.