Hallo, ik ben Danny Bats en ik ben 21 jaar.

Ik woon in Veendam in Groningen. Op 2 oktober 2014 zijn er bij mij 2 hersentumoren geconstateerd. Daarna ben ik behandeld tot juni 2015 d.m.v. operaties, chemotherapie en bestraling. Door ďeze behandeling heb ik een hersenbeschadiging opgelopen.
Mijn hobby’s zijn voetbal, auto’s, sporten en op vakantie gaan. Doordeweeks sport ik in de sportschool en 2x per week geef ik samen met mijn vader voetbaltraining aan de JO13-1 van VV Wildervank met op zaterdag de wedstrijd. Daarnaast werk ik twee dagen in de week bij de Makro in Groningen en verder help ik mijn moeder thuis in het huishouden.

Waarom doe je mee met de Ketting van Ballonnen?

Ik zou graag met de Ketting van Ballonnen mee willen doen om te laten zien dat er ondanks mindere momenten ook goede momenten na kanker bestaan. En om sportief bezig te zijn en een doel te hebben. Maar ook om andere mensen te leren kennen die ook hetzelfde hebben meegemaakt en een week gezelligheid te hebben. En mensen die het nu moeilijk hebben te steunen.

Ook wil ik laten zien aan de maatschappij dat er meer is na kanker. Dat het ook de goede kant op kan vallen maar ook welke impact het krijgt/geeft. Ik doe ook mee om mensen te steunen die het zwaar hebben.

Waar kunnen wij je voor wakker maken ’s nachts?

Een potje voetbal en vakantie.


Zie ook: www.kettingvanballonnen.nl