Ik ben Fabiënne, 19 jaar oud.

Ik woon in Helmond in Noord-Brabant. Ik zit in het 1ste jaar van de opleiding Psychologie op de Universiteit Utrecht. Ik hou van dagelijkse fietsritjes (liefst zonder regen :) van Utrecht Centraal naar de Uithof. Hiernaast turn ik 3 keer per week en geef daarnaast andere turnsters training.
Ook hou ik ervan om gezellig met vrienden af te spreken en daarnaast hou ik ervan om mezelf uit te dagen, zowel mentaal als fysiek, en te reizen. Op vakantie ben het liefst ook graag actief bezig om nieuwe dingen te zien en doen en skiën of snowboarden in de winter vind ik ook wel een prima tijdsbesteding.

Waarom doe je mee met de Ketting van Ballonnen?

Een paar jaar geleden ontdekte ik het concept van de Ketting van Ballonnen van 2012 en het leek me super tof om de volgende keer mee te doen. Die kans bleek ik wel 5, later bleek 6, jaar later pas te hebben.

Ik ben met de VOKK in contact gekomen, nadat ik op mijn 9de lymfeklierkanker bleek te hebben, daarvoor in korte tijd behandeld werd en genas. Ik heb vanaf het begin een eigen KanjerKetting gekregen en ik vind het fijn dat ik, ondanks ik veel vergeten ben, toch mijn eigen verhaal nog goed na kan vertellen door de KanjerKetting. Ik vond het iets om naar uit te kijken als we een nieuwe kraal gingen ophalen en mijn KanjerKetting is mij erg dierbaar. Ik gun het andere kinderen die nu ziek zijn ook heel erg om zo’n ketting te krijgen, juist omdat hij zo waardevol is.

Ook ga ik sinds 2008 graag mee op (bijna) elk VOKK-kamp, van 12- naar 12 tot 18, naar 18+. Hiernaast ben ik meerdere keren naar andere leuke en informatieve activiteiten van de VOKK geweest. Hier kun je steun vinden, begrijp je elkaar, kun je leren van elkaar en kun je samen lachen en huilen.

Ik wil met mijn deelname aan de Ketting van Ballonnen laten zien dat er heel veel mogelijk is nadat je ziek bent geweest en hun hiermee hoop en steun geven. Ook hoop ik zeker dat het een mooie, fijne week wordt.
Daarnaast wil ik door mijn deelname aan de Ketting van Ballonnen graag meer aandacht creëren voor zowel het kind als de rest voor het gezin. Zowel tijdens als na de ziekte.
Tot slot wil ik geld ophalen voor de VOKK zodat andere gezinnen ook zo’n profijt kunnen hebben van wat de VOKK allemaal biedt.

Waar kunnen wij je voor wakker maken ’s nachts?

Vakantie, een nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy, pannenkoeken en chocola :)