Mijn naam is Niels Rouweler. Ik ben 17 jaar oud.

Ik kom uit het oosten van het land, uit het mooie Haaksbergen. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistent aan het Graafschap College in Groenlo.
Ik ben een ontzettend sportieve jongen. Ik doe drie keer in de week krachttraining, één avond in de week boks ik en ik sport iedere zaterdag met mensen met een beperking.

Naast sport heb ik nog een grote passie; MUZIEK. Ik heb voor lange tijd gedrumd en nu bespeel ik de gitaar en zing ik daarbij. Dat vind ik echt geweldig om te doen! Ik luister de hele dag muziek en kan de deuntjes nooit uit mijn hoofd krijgen, oeps!

Waarom doe je mee met de Ketting van Ballonnen?

Ik doe mee met de Ketting van Ballonnen omdat ik me graag in wil zetten voor alle kanjers die nu nog op het ziekenhuis liggen! Ik ben zelf ook ziek geweest en ik weet hoe heftig het dus kan zijn. En aangezien ik zelf wel beter ben geworden, vind ik dat ik best wat terug kan doen voor de patiënten die nu strijden.
Ik kan me bijvoorbeeld zelf nog heel goed herinneren dat ik in de tijd op het ziekenhuis zelf de juiste kralen aan het uitzoeken was voor mijn eigen KanjerKetting. Dat gaf toch altijd wel een kleine glimlach, hoe moeilijk het soms ook kon zijn. En die kleine beetjes positiviteit waren toch al heel wat. Het hielp erg mee om toch mijn kop omhoog te houden. Als ik zie waar ik nu sta, vind ik dat anderen ook het positieve gevoel moeten krijgen zodat ze door kunnnen strijden tegen deze verschrikkelijke k*tziekte.

De dagen die de VOKK organiseert voor de ouders en kinderen zijn toch altijd een stukje positiviteit hen. Daar doe ik het toch ook voor.

 Waar kunnen wij je voor wakker maken ’s nachts?

Als je mij zou zeggen dat we naar een tof concert zouden gaan, zou ik meteen mee gaan. Ook als je me mee zou nemen met het vliegtuig in naar een land hier ver vandaan, zou ik direct mijn koffers pakken. Ik hou wel van uitdagingen en nieuwe dingen ontdekken!

Zie ook: www.kettingvanballonnen.nl