Team Blom

Hallo, ik ben Toon Blom en ik ben 12 jaar.

Ik zit in klas 1 van het Van Maerlant. Ik voetbal (keep) bij FC Engelen in de jo13-4 en ik basketbal (positie 3) bij EBBC U14 in ’s-Hertogenbosch.

Ik hou heel erg van sporten en leuke dingen doen met vrienden (naar de stad, samen wat gaan eten). Ook kijk ik erg graag Youtube en speel graag op de Playstation.
Ook hebben we een hond, Rafke, de liefste hond van de hele wereld.
Muziek luisteren vind ik ook heel erg leuk. School vind ik wat minder leuk behalve gymmen en Nederlands.

Waarom doe je mee aan de Ketting van Ballonnen?

Ik wil meedoen aan de Ketting van Ballonnen omdat, toen ik zelf met een hersentumor in het Sophia kinderziekenhuis lag, er iemand langs kwam met een mooie kraal voor mijn kralenketting van de Ketting van Ballonnen.
Tegen mijn ouders zei ik toen dat ik, als ik beter was, zelf ook mee zou willen gaan doen.

 Waar kun je jou voor wakker maken?

Mij kun je ’s nachts wakker maken voor een frikandel speciaal (en nog veel meer eten), gamen en reizen.

Ik ben Maud Blom, ik ben 15 jaar oud.

Ik kom uit ‘s-Hertogenbosch. Ik zit in de derde klas van het VWO op het Jeroen Bosch College en hockey bij HC Den Bosch. Daarnaast hou ik erg van lezen en muziek luisteren. 

Waarom doe je mee aan de Ketting van Ballonnen?

Ik doe mee aan Ketting van Ballonnen omdat mijn broertje, Toon, in 2012 is gediagnosticeerd met een hersentumor. Hij was in november dat jaar klaar met zijn behandelingen en is er gelukkig weer helemaal bovenop gekomen.

Toen Toon in het ziekenhuis lag, is de Ketting van Ballonnen ook bij ons langsgekomen en sindsdien willen we samen graag meedoen. Verder heeft Toon natuurlijk erg genoten van uitstapjes en weekendjes weg met de VOKK en is het fijn om een keer iets terug te kunnen doen, zodat ook andere kinderen van deze kamp en kunnen blijven genieten.

Zie ook: www.kettingvanballonnen.nl