Wat ga ik doen?

Op zondag 23 september ga ik meedoen met de Dam tot Damloop, 16,1 km hardlopen van Amsterdam naar Zaandam. Dit is een behoorlijk eind waar ik hard voor ga trainen. Meer dan 10 jaar geleden heb ik al eens eerder meegelopen met de Damloop en ik vond het toen een prachtig event. En nu wordt het tijd om mij nog een keer dat doel te gaan stellen om de Damloop uit te gaan lopen.

Waarom mij sponsoren?

De Damloop ga ik niet alleen voor mijzelf lopen. Ik ga hem vooral voor VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker) lopen, want 16,1 km hardlopen/afzien is niks in vergelijking met wat de kinderen met kanker meemaken. 
Ruim 6 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met de organisatie VOKK. Ik help vooral mee met de kinderkampen 6 t/m 12 jaar als vrijwilliger. Gelijk na mijn eerste kamp heb ik de waarde gezien van de organisatie VOKK.
Het is prachtig om zoveel te kunnen beteken voor kinderen die daar aanwezig zijn.  Maar ook de broertjes, zusjes en ouders krijgen veel steun van deze kampen en al het andere wat VOKK organiseert.
Ik weet zeker dat elke euro die ik gesponsord krijgt goed terecht zal komen.